پایگاه خبری عقاب نیوز :
به گزارش پایگاه خبری عقاب نیوز به نقل از واحد مرکزی خبر / علمی
محققان علوم پزشکی در مقاله ای که در شماره اخیر نشریه تحقیقات جلوگیری از سرطان منتشر شد اعلام کردند روشی ابداع کرده اند که با حساسیت بالا ، در مراحل اولیه ، وجود سرطان کولون و روده بزرگ را تشخیص می دهد.
دکتر بتینا شولتکا و همکارانش در دانشگاه پوتسدام در آلمان می گویند سلول های سرطان روده بزرگ وارد مدفوع می شوند
و این روند از مراحل اولیه ابتلا به سرطان ، آغاز می شود ، ولی پیدا کردن این سلول های سرطان در مدفوع مانند یافتن سوزن در انبار کاه است.
به گفته محققان آلمانی ، می توان بررسی وجود اسیدهای نوکلئیک به وجود این نوع از سرطان پی برد.
محققان در مدفوع بیماران به دنبال ژن های ای پی سی و کی آر ای سی می گردند و با یافتن آنها ، سرطان کولون را در مراحل اولیه تشخیص می دهند.
محققان امیدوارند این روش ، خطرات مرگ و دیگر عوارض سرطان کولون را در مبتلایان به این سرطان، به حداقل برساند.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، هنگامی که سلولها توانایی تقسیم و رشد عادی خود را از دست می دهند این موضوع منجر به تسخیر، تخریب و فاسد شدن بافتهای سالم می شود و در نهایت ، سرطان ایجاد خواهد شد.
از اجتماع این سلولهای سرطانی و تخریب سلولهای بافتهای سالم توده ای به نام تومور ایجاد میشود.
اگر تومور به لایهای محدود ختم شود و به سایر بافتها و ارگانها سرایت نکند تومور خوش خیم (غیرسرطانی) است و اگر تومور گسترده شده یا به طور بالقوه قابلیت پخش شدن و احاطه کردن سایر بافتها و ارگانها را داشته باشد بدخیم یا سرطانی نامیده میشود.
بیش از یکصد نوع سرطان شناسایی شده است و این سرطان ها در هر قسمتی از بدن می تواند تظاهر پیدا کنند.
مرگ ناشی از سرطان در سال دو هزار و پنج ، هفت میلیون و ششصد هزار نفر بوده است که سیزده درصد از کل پنجاه و هشت میلیون مرگ در سراسر جهان را به خود اختصاص می دهد.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.